Automerken verzekeren

Heeft u een bijzonder automerk dat u wilt verzekeren? Of vraagt zich of welke autoverzekering voor uw automerk het goedkoopste is? Via Goedkoopste-autoverzekeringen.net vindt u voor iedere personenauto of bedrijfsauto een geschikte autoverzekering.

Er bestaan tientallen verschillende automerken. De meeste autoverzekeraars verzekeren ieder automerk. Hieronder treft u een overzicht van de meest bekende automerken. Wanneer u op een betreffend automerk klikt vindt u meer informatie en de modellen die per automerk hieronder vallen.

Autoverzekering Alpha Romeo
Autoverzekering Audi
Autoverzekering Bentley
Autoverzekering BMW
Autoverzekering Chrysler
Autoverzekering Citroen
Autoverzekering Daihatsu
Autoverzekering Fiat
Autoverzekering Ford
Autoverzekering Honda
Autoverzekering Hyundai
Autoverzekering Kia
Autoverzekering Land Rover
Autoverzekering Mazda
Autoverzekering Mercedes-Benz
Autoverzekering Mini
Autoverzekering Mitsubishi
Autoverzekering Nissan
Autoverzekering Opel
Autoverzekering Peugeot
Autoverzekering Renault
Autoverzekering Seat
Autoverzekering Saab
Autoverzekering Subaru
Autoverzekering Skoda
Autoverzekering Suzuki
Autoverzekering Toyota
Autoverzekering Volkswagen
Autoverzekering Volvo

Autoverzekering voor alle merken

Veel verzekeraars bieden autoverzekeringen die geschikt zijn voor alle type auto’s, zo ook de autoverzekering van ING. Autoverzekeringen van ING zijn geschikt wanneer u:

  • Uw auto graag verzekerd tegen aansprakelijkheid, brand, diefstal, glasschade of overige schade aan uw eigen auto
  • Een auto heeft met een nieuwwaarde van maximaal € 125.000
  • Een auto bezit die niet ouder is dan 25 jaar

Dan biedt ING nog een aantal extra opties bij het afsluiten van een autoverzekering. Kiest u voor een WA verzekering, een WA Extra of een WA Casco?

Een WA verzekering is de meest eenvoudige dekking en wettelijk gezien bent u verplicht zich voor uw auto minimaal WA te verzekeren. Deze verzekering wordt vaak gekozen voor auto’s die ouder zijn dan 10 jaar. Bij een WA verzekering wordt enkel de schade die u aanricht met uw auto bij anderen vergoed. De schade aan uw eigen auto valt hier niet onder.

Een WA Extra verzekering biedt een iets ruimere dekking dan de WA verzekering. Deze vorm van verzekeren is het meest geschikt voor auto’s tussen de 6 en 10 jaar oud. Een WA Extra dekt voor een deel wel de schade aan uw auto en ook accessoires zijn meeverzekerd tot een bedrag van € 2.500 per melding.

Een WA Casco verzekering, ook wel allrisk verzekering genoemd, biedt de meest uitgebreide dekking voor uw auto. Dit type verzekering wordt aanbevolen voor auto’s jonger dan 6 jaar. De WA Casco verzekering dekt bijna alle schades aan zowel uw eigen auto als aan die van anderen. Ook beschikt u over de mogelijkheid om gebruik te maken van uitgebreide hulpverlening.

Bedenk voordat u een autoverzekering afsluit dus goed welk type verzekering het beste bij uw huidige situatie past. Heeft u uw keuze gemaakt vraag dan via de website een aanvraagformulier voor een autoverzekering aan en rij binnen enkele dagen al geheel naar wens verzekerd rond.